RØRINSTALLASJON- NYTT BAD

SKAL DU PUSSE OPP BAD ELLER KJØKKEN? VI UTFØRER GODKJENT RØRLEGGERARBEID INKLUDER MONTERING OG KOBLING. LEDIG FOR OPPDRAG PÅ DAGEN.

247 Rørlegger tar seg av alt iforbindelse med oppussing inkludert materialer med 100% godkjent garanti. Vi har konkurransedyktige priser og fullfører jobben raskt innen avtalt frist.LEDIG PÅ DAGEN

Våre samarbeidspartnere består av rørleggere og rørlegger bedrifter med mange års erfaring og hundrevis av fornøyde kunder og er et tilbud til både privatpersoner og firmaer, i Oslo og Akershus.

24/7 RØRLEGGER er også et gunstig tilbud til sameier, borettslag velforeninger og firmaer, i Oslo og Akershus. Vi har meget konkurransedyktige priser og våre tjenester er også billigere og rimelig i forhold til våre konkurrenter med 100% fokus på pris og service.

Vi har med oss alt av utstyr og materialer i våre service biler som trengs for å utføre alle typer rørlegger oppdrag. Vi gir oss ikke før vi er ferdig med prosjektet og sørger for at kunden er 100% fornøyd med jobben vi gjør.

Vi kan komme i løpet av samme dag som kunden bestiller, eller etter avtale.